Jobba på Wij Trädgårdar

Wij Trädgårdar är en av landets vackraste parker, fylld av upplevelser och i ständig utveckling. Här varvas odling och mat med konst och hantverk. Varje säsong har vi 15000 besökare till vår park, restaurang, butik, SPA och konferensverksamhet. Året runt har vi även säsongsanpassade temadagar och event som t.ex rosdagar, skördefest, hälsodagar och julmarknad.

Inför sommaren 2018 söker vi nu säsongspersonal.

Säsongspersonal

Restaurang, café, disk och städ.

Vill du uppleva en härlig sommar tillsammans med oss och bli en av våra medarbetare?

Du behöver tycka det är roligt att jobba i ett högt tempo då det periodvis är mycket gäster som besöker oss. Att ha arbetat med liknade sysslor är meriterande men inget krav. Viktigt är känsla för service till gäst såväl till medarbetare.
Deltidsanställning efter överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan så helgarbete förekommer. Goda kunskaper i svenska och engelska.

Din ansökan behöver vi senast 1 april. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan skickar till: keith.lindstrom@wij.se
Kontaktperson: Keith Lindström 0730-79 22 10

Säsongspersonal

till Wij Trädgårdshandel

Inför säsongen 2018 söker vi personal till vår kombinerade butik, trädgårdshandel och entré!

Är du en person som älskar att vara den första som möter våra besökare, tycker om att hjälpa dem till fina inköp i butiken och kan du även tala varmt till och för våra växter? Då är det just dig vi söker!

Tjänsten är en säsongsanställning med start inom kort och till dess vi i samband med skörd stänger parken. Du går in på ett omväxlande schema för att möta våra öppettider alla dagar under sommaren. Omfattningen är deltid om ca 75%.

Välkommen med din ansökan till:

Malin Hermansson på malin.hermansson@wij.se
Vid frågor, ring Malin på telefon 073-0792212