LEDIGA LOKALER PÅ VACKRA WIJ TRÄDGÅRDAR

Nu kan vi erbjuda lediga lokaler på vackra Wij Trädgårdar. Lokalerna ligger på nedre botten av Södra flygeln i anslutning till Herrgårsplanen med ramp för hög tillgänglighet till entrén. Från lokalerna har man utsikt mot trädgårdarna respektive Herrgården.

Lokalerna omfattar sju charmiga rum med vackra detaljer som välvda fönster och djupa nischer. Fem rum ligger i anslutning till varandra med en gemensam hall/mottagningsrum med storlek från 7-16 kvm vardera. Total yta är 64 kvm. Två rum om vardera 17 respektive 15 kvm ligger i fil.  Se ritning.

I huset ryms för övrig två företag på ovanvåningen, varav Wij Säteri AB är ett. På nedre botten har Wij Trädgårdsstudenter för närvarande sitt klassrum.

Gemensamhetsutrymmen omfattar kök med kaffemaskin, micro, spis och ugn respektive kylskåp. På nedre botten finns två toaletter i anslutning till entrén. Parkeringsplatser med och utan motorvärmaruttag finns för uthyrning på personalparkeringen intill.

I dagsläget är lokalerna utrustade för kontorsverksamhet, utifrån Wij Trädgårdars inriktning välkomnar vi dock gärna hyresgäster med verksamheter som stärker besökarens erbjudande inom hälsa, ekologi, energi, behandlingar m.m.

Vid intresse kontakta Mikael Huld, fastighetsansvarig för mer information och ett besök.

Telefon: 0730792207
Mejl:  mikael.huld@wij.se