TRÄDGÅRDENS LUNCHBUFFÉ 95 kr

Öppet helgfria vardagar 11.00-13.30. I menyn ingår 3 varmrätter varav 1 vegetarisk rätt, eget bakat bröd, sallader, smaksatt vatten samt kaffe med liten kaka.
För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi vår buffé för 85 kr.  Matlåda för avhämtning, 1 varmrätt samt sallad och bröd, 65 kr. Fryst matlåda för avhämtning efter tillgång, 40 kr.

Meny vecka 45

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Ugnsomelett med blomkål och broccoli

    Fiskrätt: Fiskgratäng med broccoli och champinjoner

    Kötträtt: Chorizo-stroganoff, serveras med kokt potatis

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Potatis och purjolökssoppa med citron och timjan

    Fiskrätt: Halstrad makrillfilé med gräddkokt bladspenat

    Kötträtt: Kasslergryta med grönsaker och örter

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Flygande Jakob (quorn) med ris och jordnötter

    Fiskrätt: Ångkokt kapkummel med rödlökscrème

    Kötträtt: Flygande Jakob med ris och jordnötter

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Rostad brysselkål med apelsin och mandelsmör

    Fiskrätt: Fiskpiccata, serveras med tomatsås

    Kötträtt: Chili con carne

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Krispig persiljerot med rostade solroskärnor
    samt parmesancrème

    Fiskrätt: Laxwallenbergare med skirat smör

    Kötträtt: Porterstek med skysås och pressgurka

Meny vecka 46

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Quinoa med fetaost, dill och äpple

    Fiskrätt: Fiskgratäng med limesås och grönsaker

    Kötträtt: Ugnsbakad falukorv med tomat och lök, serveras med potatismos

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Krämig blomkålssoppa med ädelost och salvia

    Fiskrätt: Ugnsbakad fiskfilé med kapris och tomat, samt örtsås

    Kötträtt: Gratinerad kassler med ananas och curry, serveras med ris

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Pasta med tomat, mozzarella och örter

    Fiskrätt: Ångkokt seifilé serveras med räksås

    Kötträtt: Gratäng med nötfärs, potatis och grönsaker

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Gryta med grönsaker och bönor

    Fiskrätt: Fisksoppa med potatis, grönsaker och örter

    Kötträtt: Klassiskt dillkött med morötter och kokt potatis

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Bönbiffar, serveras med myntacrème

    Fiskrätt: Laxpudding med skirat smör

    Kötträtt: Helstekt kotlettrad, serveras med jädraölsky

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.