TRÄDGÅRDENS LUNCHBUFFÉ 95 kr

Öppet helgfria vardagar 11.00-13.30. I menyn ingår 3 varmrätter varav 1 vegetarisk rätt, eget bakat bröd, sallader, smaksatt vatten samt kaffe med liten kaka.
För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi vår buffé för 85 kr.  Matlåda för avhämtning, 1 varmrätt samt sallad och bröd, 65 kr. Fryst matlåda för avhämtning efter tillgång, 40 kr.

Meny 11 – 15/3

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Krämig zucchinisoppa med vitlök och spiskummin

    Fiskrätt: Pocherad kapkummelfilé, serveras med limesmörsås

    Kötträtt: Gratinerad kassler med ananas och curry

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Gratinerad aubergine i tomatsås

    Fiskrätt: Hokifilé i krämig basilikasås, serveras med kokt potatis

    Kötträtt: Choritzogryta med grönsaker, serveras med ris

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Gnocchi med tomat, grönkål och parmesan

    Fiskrätt: Fiskgratäng med blomkål och broccoli

    Kötträtt: Moussaka med nötfärs, serveras med tzatziki

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Fylld portabella, serveras med örtig bönröra

    Fiskrätt: Fiskfärsbiffar, serveras med kall gräslöksås

    Kötträtt: Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Rostad jordärtskocka med svartkål och örter,

    serveras med äppelsalsa

    Fiskrätt: Ugnsbakad torskfilé med purjolöksgremoulata

    Kötträtt: Kycklingschnitzel, serveras med kapriscrème och klyftpotatis

Meny 18/3 – 22/3

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Chili sin carne

    Fiskrätt: Fiskgratäng med räkor och champinjoner

    Kötträtt: Ugnsbakad falukorv med soltorkade tomater och paprika,

    serveras med potatismos

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Krämig broccolisoppa med rosmarin och ädelost

    Fiskrätt: Pocherad torskfilé med räksås

    Kötträtt: Kokt rimmad fläsklägg, serveras med rotmos

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Quessadillas med grönsaker och örter, serveras med guacamole

    Fiskrätt: Kapkummelfilè i kokosgrädde och röd curry, serveras med ris

    Kötträtt: Biff av kronhjort, serveras med messmörssås och kokt potatis

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Bönbiffar, serveras med myntacrème

    Fiskrätt: Fiskgryta med fänkål och purjolök

    Kötträtt: Kycklingwallenbergare, serveras med skirat smör och gröna ärtor

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Bakad spetskål med getost, serveras med brysselkålscréme

    Fiskrätt: Pocherad flundrafilé i hummersås, serveras kokt potatis

    Kötträtt: Tranbärsbrässerad fläskkarré, serveras med örtig gräddsås

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.