TRÄDGÅRDENS LUNCHBUFFÉ 95 kr

Öppet helgfria vardagar 11.00-13.30. I menyn ingår 3 varmrätter varav 1 vegetarisk rätt, eget bakat bröd, sallader, smaksatt vatten samt kaffe med liten kaka.
För dig som har fyllt 65 år erbjuder vi vår buffé för 85 kr.  Matlåda för avhämtning, 1 varmrätt samt sallad och bröd, 65 kr. Fryst matlåda för avhämtning efter tillgång, 40 kr.

Meny 13-17 maj

  • Måndag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Spenatplättar, serveras med parmesancrème GF

    Fiskrätt: Panerad kapkummelfilé, serveras med kall sås av soltorkade tomater GF, LF

    Kötträtt: Kokt köttkorv, serveras med pepparrotssås och kokt potatis

  • Tisdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Örtbakad rödlök, serveras med getostcrème GF

    Fiskrätt: Stekt strömming med potatismos samt skirat smör GF, MF

    Kötträtt: Gryta med fläskkotlett, grönsaker och örter GF, MF

  • Onsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Rödbetsbiffar med kall örtsås GF, LF

    Fiskrätt: Gratinerad sejfilé med purjolök och selleri, samt citronsmetana GF, LF

    Kötträtt: Pannbiff med lök samt skysås GF, MF

  • Torsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Gratinerad blomkål med chili och fetaost GF

    Fiskrätt: Pocherad torskfilé, serveras med spenatsås GF, LF

    Kötträtt: Kycklingbiffar, serveras med tomat och fetaostcrème GF

  • Fredag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Karamelliserad morot med apelsin och timjan,
    serveras med bönhummus GF, V

    Fiskrätt: Laxpytt med kall romsås GF, MF

    Kötträtt: Porchetta med örter och salami, serveras med rosmarinsky GF, MF

Meny 20-24 maj

  • Måndag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Krämig nässelsoppa, serveras med kokt ägg GF

    Fiskrätt: Pocherad sejfilé i hummersås GF, LF

    Kötträtt: Ugnsbakad falukorv med mozzarella och äpple,

    samt potatismos GF, LF

  • Tisdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Zucchinibiffar med örter och chili, serveras med myntacrème GF, LF

    Fiskrätt: Gratinerad kapkummelfilé med örter och vitlök,

    serveras med citronyoghurt GF, LF

    Kötträtt: Pasta carbonara GF

  • Onsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Pasta med kronärtskocka, tomat och parmesan GF

    Fiskrätt: Bakad torskfilé med kapris och tomat, serveras med örtsås GF, LF

    Kötträtt: Pytt i panna med kyckling och rotfrukter, samt kall senapssås GF, LF

  • Torsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Rostade rödbetor med getost och honung GF

    Fiskrätt: Fiskfärsbiffar, serveras med limeaioli GF, LF

    Kötträtt: Moussaka på nötfärs, serveras med morotstzatziki GF

  • Fredag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Krämig risotto med svamp och parmesan GF

    Fiskrätt: Laxpudding, serveras med skirat smör GF

    Kötträtt: Porterstek, serveras med skysås och pressgurka MF

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.