Tävlingsregler psst!

Genom att delta i Wij Trädgårdars Instagram fototävling godkänner deltagaren följande villkor.

 1. Tävlingen pågår mellan den 4 juni till och med den 31 augusti.
 2. Arrangör av tävlingen är Wij Trädgårdar i Ockelbo.
 3. Tävlingen är öppen för alla över 18 år. Är du under 18 år krävs vårdnadshavares medgivande.
 4. Tävlingsbidrag skickas till Wij Trädgårdar via Instagram, Facebook eller E-post, taggade med #psst!. Instagramkontot måste vara öppet för att din bild ska kunna synas och delta i tävlingen.
 5. Du kan också lägga upp bilden på Wij Trädgårdars Facebook.
 6. En jury från Wij Trädgårdar kommer att utse vinnarna genom att värdera bildernas kreativitet, känsla och unikitet och beslutet kan inte överklagas.
 7. Vinnaren meddelas personligen via Instagram av @wij_tradgardar och vinnarens namn presenteras via Wij Trädgårdars Instagramkonto, på hemsidan och på Facebook efter avslutad tävlingsperiod. Den slutlige vinnaren  av Drömvinsten kommer att offentliggöras den 10 september.
 8. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Wij Trädgårdar via Instagram och uppge namn samt adress dit vi kan skicka vinsten. Om vinnaren ej kontaktar Wij Trädgårdar inom en vecka kommer annan vinnare att utses.
 9. Genom att ladda upp en bild och tagga den med #psst! accepterar du att Wij Trädgårdar har rätt att utan kostnad publicera bilden i digitala kanaler samt i trycksaker.
 10. Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv är den som tagit bilden.
 11. Wij Trädgårdar ansvarar inte för skadade bidrag och dessa kommer inte att delta i tävlingen.
 12. Wij Trädgårdar kommer att bort bilder som bedöms vara olagliga, oetiska eller stötande.
 13. Genom att delta i tävlingen #psst! accepterar de blivande vinnare Wij Trädgårdars rätt att, utan betalning eller tillstånd, använda namn och tävlingsbidrag i digitala kanaler för att tillkännage vinnare av tävlingen.
 14. Lämnade personuppgifter och används enbart i syfte att administrera utskicket av vinsterna. Enligt Personuppgiftslagen (PUL).
Om du har några frågor om tävlingen, kontakta annica.hornberg@wij.se