KONFERENS

 

  

WIJ HERRGÅRD


 


PLANERAR NI KONFERENS, KURS ELLER SEMINARIUM?

Wij Trädgårdar erbjuder en inspirerande miljö för möten och en vacker inramning till fest året runt. I herrgårdens anrika miljö finns Konferensen med utsikt över hela trädgården.

Dagskonferens med obegränsad tillgång till vår kreativa och unika utemiljö. Här finns konferensrum och lokaler för både den lilla och stora gruppen, tillgång till en av Sveriges vackraste parker för din konferens, kick-off, ditt event eller din lansering. Vi bjuder på äkta upplevelser för alla sinnen.

Här är det möjligt att fokusera på det som är viktigt. Att mötas på Wij Trädgårdar innebär även att du får tillgång till vår unika och vackra miljö.

Låt dig inspireras av vår vardag.

Sällskap upp till 40 personer får plats i Wij Herrgård, en anrik miljö med modern teknik.  

 

MAT MED GOTT SAMVETE


  

 

Vi är stolta över att Wij Trädgårdskök under flera år blivit rekommenderade i restaurangguiden White Guide.

Det är våra egna odlingar i kombination med lokala råvaror som tillagas till färgsprakande anrättningar som tilltalar många sinnen.


Det vi serverar följer årstidens rytm, där varje årstid erbjuder sina läckerheter. Låt dig inspireras av det våra trädgårdsmästare omsorgsfullt odlar och skördar.

Alla våra odlingar är ekologiska - för din skull.

 

LOGI


 

   

 

I Trädgårdens hus finns sex personligt inredda rum med dusch, toalett och trådlöst internet. Balkong med utsikt över rosträdgården.

Utsikten över Rosträdgården och Bysjön ger dig en unik upplevelse. Om du vill, kan du avnjuta din frukost i Rosträdgården.

Hos oss får du ro och möjlighet att fokusera på det som är viktigt.

Vid större sällskap ordnar vi fler rum i vår närhet.

 

AKTIVITETER


  

Vandra, smaka, upplev, dofta, njut.

 

Välkommen till Wij Trädgårdar, en källa till lust och inspiration. Öppet för dina sinnen året runt. "Det här är en trädgård som ska synas, smakas och höras. Det sägs att den känns också." Lars Krantz, trädgårdsmästare.  


Wij Trädgårdar sprudlar av liv, upptäckarlust och nybyggaranda. Alla dina sinnen berörs när du vandrar genom trädgårdar som dignar av grönsaker, örter, rosor och allt annat som trivs i Ockelbo. Hos oss får du ro att njuta av livet.

Skörda grönsaker med våra trädgårdsmästare, tillaga dem sedan med vår kock till en färgsprakande middag. Provsmaka Jädraöl i deras microbryggeri på Wij Trädgårdar. Se fler förslag via länken nedan. 

 

Aktiviteter konferens 
 

 

PRISUPPGIFTER

 

 

Ring eller maila gärna för mer information. Vi diskuterar gärna fram den bästa lösningen för just er konferens.

 

 Prislista konferens                   

 

 

 

KONTAKT 

Ring eller maila för mer information om just er konferens, seminarium eller event. Vi diskuterar gärna fram den bästa lösningen för er.

 

Mailadress: bokning@wij.se

 

Telefon: 0297-55420

 

Besök oss gärna på facebook:

www.facebook.com/wijtradgardar