KONFERENS

 

PLANERAR NI KONFERENS, KURS ELLER SEMINARIUM?


Wij Trädgårdar erbjuder en inspirerande miljö för möten och en vacker inramning till fest året runt. I herrgårdens anrika miljö finns Konferensen med utsikt över hela trädgården.

Dagskonferens med obegränsad tillgång till vår kreativa och unika utemiljö. Här finns konferensrum och lokaler för både den lilla och stora gruppen, tillgång till en av Sveriges vackraste parker för din konferens, kick-off, ditt event eller din lansering. Vi bjuder på äkta upplevelser för alla sinnen.

 

Här är det möjligt att fokusera på det som är viktigt. Att mötas på Wij Trädgårdar innebär även att du får tillgång till vår unika och vackra miljö. Sällskap upp till 40 personer får plats i Wij Herrgård, en anrik miljö med modern teknik. Låt dig inspireras av vår vardag.

 

  

MAT MED GOTT SAMVETE

Vi är stolta över att Wij Trädgårdskök under flera år blivit rekommenderade i restaurangguiden White Guide. Det är våra egna odlingar i kombination med lokala råvaror som tillagas till färgsprakande anrättningar som tilltalar många sinnen.


Det vi serverar följer årstidens rytm, där varje årstid erbjuder sina läckerheter. Låt dig inspireras av det    våra trädgårdsmästare omsorgsfullt odlar och skördar. Alla våra odlingar är ekologiska - för din skull.

 

   

 

LOGI

I Trädgårdens hus finns sex personligt inredda rum med dusch, toalett och trådlöst internet. Balkong med utsikt över rosträdgården. Utsikten över Rosträdgården och Bysjön ger dig en unik upplevelse. Om du vill, kan du avnjuta din frukost i Rosträdgården. Hos oss får du ro och möjlighet att fokusera på det som är viktigt. Vid större sällskap ordnar vi fler rum i vår närhet.

 

  

AKTIVITETER

Wij Trädgårdar sprudlar av liv, upptäckarlust och nybyggaranda. Alla dina sinnen berörs när du vandrar genom trädgårdar som dignar av grönsaker, örter, rosor och allt annat som trivs i Ockelbo. Hos oss får du ro att njuta av livet. Se fler förslag via länken Konferensaktiviteter

Tillsammans med Ockelbo Adventure erbjuder vi flera olika aktiviteter med fokus på teambuilding. Ladda ner infoblad om dessa aktiviteter här.

   

 

PRISER KONFERENS

HELDAGSKONFERENS

KL. 08.00-17.00

 

 

Förmiddagskaffe/the och smörgås.

Lunchbuffé i Trädgårdens Hus.

Eftermiddagskaffe och kaffebröd.

Frukt, vatten, godis, block och pennor.

395 kr/person

 

 

 

     

HALVDAGSKONFERENS

KL. 08.00-12.00

KL. 13.00-17.00

Kaffe/The och smörgås alt kaffebröd

Lunchbuffé i Trädgårdens Hus

Frukt, vatten, godis, block och pennor.

330 kr/person

 

 

Ladda ner vår Konferensfolder här.

 

Ladda ner information om priser och lokaler här. 


Paketpriserna avser konferenser med 8 personer eller fler. Samtliga priser är exklusive moms. 


Vid övriga önskemål lämnar vi gärna offert.

 

   

 

KONTAKT

Ring eller maila för mer information om just er konferens, seminarium eller event. Vi diskuterar gärna fram den bästa lösningen för er.

Epost: bokning@wij.se

Telefon: 0297-554 20