Se alla bidrag hittills här 

Instagramfototävling #wij_psst!
Blommorna höjer sina röster
Var med och tävla om flera fina vinstchanser i Wij Trädgårdars Instagram fototävling #wij_psst! Blommorna höjer sina röster. Kan trädgården med alla sina växter berätta något om samtiden, världens tillstånd och alla de tankar och känslor vi går omkring och bär på? De har ju trots allt också sina berättelser, sina egenheter, styrkor och svagheter. I år lägger vi därför örat till och får höra dem berätta. Så lyssna, fota, tagga och var med och hjälp till att låta blommorna få höja sin röster. Bilden får gärna kompletteras med ett citat men är ej nödvändigt.

Temat är mångfald och bilden/citatet kan tex vara poetisk, personlig eller politisk. Bidragen kommer av en jury värderas utifrån "den vassaste hörseln".

Tävlingen pågår under hela Wij Trädgårdars säsong, från den 3 juni till den 9 september, och är uppdelad i 3 deltävlingar som pågår under juni, juli och augusti. Vid varje deltävling tävlas det om 3 priser. Vinnarna av deltävlingarna tävlar sen om den slutliga Drömvinsten.


Så här tävlar du

 • Ladda upp ditt växtporträtt på Instagram.
 • Tagga den med #wij_psst! och följ sen @wij_tradgardar
 • Tänk på att du måste ha en öppen profil under tävlingsperioden.

Läs tävlingsregler och villkor här innan du deltar

 

Deltävlingar

 • Deltävling 1: Där bedöms alla bilder inkomna under juni månad.
  Deltävling 2: Där bedöms alla bilder inkomna under juli månad.
  Deltävling 3: Där bedöms alla bilder inkomna under augusti månad.

Detta vinner du i deltävlingarna

 • 1:a pris - En 2 dagars vistelse för två personer på Wij Trädgårdar med övernattning, inträde i parken, trädgårdens buffé och guidad visning. Värde 4.000kr.
 • 2:a pris - Presentkort på Wij Trädgårdar. Gäller i restaurang, butik och park. Värde 1.500 kr.
 • 3:e pris - Fem stycken årskort till Wij Trädgårdar. Värde 875 kr


Detta vinner du i Drömvinsten

 • Din trädgård formgiven av Wij Trädgårdars trädgårdsmästare och trädgårdsformgivare Lars Krantz
  Detta ingår: En uppmätt planskiss över den befintliga trädgården. ?Övergripande gestaltningsskiss på trädgården. Övergripande perspektivskiss. Eventuella rabattkompositioner och planteringsskisser. Växtlistor på rekommenderat växtmaterial. Eventuella anläggningsanvisningar och skötselråd

Observera att inget av priserna kan bytas mot kontanter.

För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Wij Trädgårdar via Instagram och uppge namn samt adress dit vi kan skicka vinsten. Om inte vinnaren har kontaktat Wij Trädgårdar inom en vecka kommer en annan vinnare att utses.


Läs tävlingsregler och villkor här innan du deltar

Se junis vinnare här

 

Vinnare i #wij_psst! - juli är nu utsedda

och på förstaplats kom @sivmaria46 som också går vidare till "finalen" med chans på Drömvinsten. Andrapriset får @floraisons och tredje går till @akinna_grebmar.

Stort grattis till er!