Kostnadsfri inspirationsföreläsning 19/10, KVINNA - våga ta plats!

Under 2017 driver energi- och klimatrådgivningen i Västra Gästrikland projektet "Kvinnor Teknik & Klimat" för att stärka och utbilda kvinnor i Hofors, Ockelbo och Sandviken så att de kan kliva fram mer och påverka till bättre beslut för vårt klimat.

Tillsammans med studieförbunden ABF och Studiefrämjandet utbildar vi kvinnor för att de ska känna sig tryggare att delta i diskussioner gällande val av familjens nästa bil och vilket drivmedel den ska ha. Vi uppmuntrar kvinnor till att engagera sig och lära sig mer om värmesystem och solenergi och vi stärker kvinnor genom att ge dem möjlighet att lyssna på andra kvinnor som delar sina erfarenheter och kunskaper.

Den 19 oktober är det dags för nästa kostnadsfria inspirationsföreläsning. Vi välkomnar er alla till en inspirationsföreläsning om hur du kan göra skillnad genom att vara just du. Vi lyssnar på Malin Hermansson, ny VD på Wij Trädgårdar i Ockelbo, när hon delar med sig av sina erfarenheter av att vara ung, framgångsrik yrkeskvinna i en traditionellt manlig värld.

Välkommen till Herrgårdskonferensen på Wij Trädgårdar, Ockelbo Torsdag 19/10, kl 18.30
Ingen föranmälan krävs.

Arrangörer:
Västra Gästriklands Samhällsbyggnadsförvaltning, ABF och Studiefrämjandet
« Tillbaka