Naturpyssel i Ateljén

Nu är det dags för vår mysiga tradition med pyssel i naturmaterial på höstlovet igen. Varmt välkommen att vara kreativ och avkopplad för en stund.

Inspiration och material

På plats finns en mängd material att välja bland, framför allt från naturen i form av löv, fröställningar, kottar och annat fint. Det finns också en hel del exempel på pyssel att göra som ljuslyktor, kransar, kottfigurer och annat skoj. Sedan är det er fantasi som bygger resten!

Små barn behöver en medpysslande vuxen med sig, större barn är välkomna att pyssla själva.

Boka tid: 1,5 timme

Lokalen tar 20 pysslare åt gången för att säkra avstånd utan trängsel och vi har tre tillfällen om 1,5 timme att boka sig på. Boka antingen kl. 10:00, kl 11:45 eller kl. 13:30. Sedan pysslar ni i lugn och ro i 1,5 timme innan nästa sällskap byter av. Drop-in enbart i mån av plats.  Boka tid hos Malin på telefon 0730-792212 eller via mejl: Boka er tid här

Fika och annat

I Ateljén finns korv med bröd och festis till försäljning mot swish eller kontanter liksom kaffe, te och ett enklare fika. I restaurangen serveras lunch med tre rätter att välja mellan samt dagens soppa och veckans lunch. Därtill finns barnens favoriter på meny just den här dagen!

HÖSTLOVSPYSSEL PÅ WIJ TRÄDGÅRDAR

Välkommen att pyssla med oss i Ateljén!

Tisdagen den 27:e oktober kl. 10:00-15:00

Kostnad: 20 kr/person i materialkostnad