TRÄDGÅRDENS LUNCHBUFFÉ 95 kr

Måndag till fredag kl. 11.00-13.30. I menyn ingår 3 varmrätter varav 1 vegetarisk rätt, eget bakat bröd, sallader, smaksatt vatten samt kaffe med liten kaka.
För dig som är 65 år fyllda erbjuder vi vår lunchbuffé för 85 kr.

Matlåda för avhämtning, 65 kr
Fryst matlåda för avhämtning efter tillgång, 45 kr.

Meny 9-13 september

  • Måndag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Pasta med linser, zucchini och selleri LF

    Fiskrätt: Ugnsbakad hokifilé med blomkål och curry GF

    Kötträtt: Stekt kabanoss, serveras med rostad vitlökssky samt potatismos GF, LF

  • Tisdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Rostad broccoli, serveras med syrlig tahinidressing GF, LF

    Fiskrätt: Gratinerad sejfilé med dragon, serveras med kall senapssås GF, LF

    Kötträtt: Biff stroganoff, serveras med ris GF, LF

  • Onsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Rödbetsbiffar, serveras med basilikacrème GF, LF

    Fiskrätt: Pocherad torskfilé med räksås GF, LF

    Kötträtt: Stekt fläskkarré med kryddsmör och rödvinssås GF, MF

  • Torsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Bakad zucchini med tomat, basilika och mozzarella GF

    Fiskrätt: Halstrad makrillfilé, serveras med ärtpesto GF, LF

    Kötträtt: Pannbiff med stekt lök samt skysås GF, LF

  • Fredag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Gratinerad blomkål med chili och fetaost GF

    Fiskrätt: Koljafilé i krämig örtsås GF, LF

    Kötträtt: Ugnsstekt kycklingfilé med mangoraja och rostad potatis GF, MF

Meny 16-20 september

  • Måndag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Krämig grönkålssoppa med vitlök, potatis och ingefära GF; V

    Fiskrätt: Fiskgratäng med kapris och broccoli GF

    Kötträtt: Ugnsbakad falukorv med soltorkade tomater och paprika,

    serveras med potatismos GF

  • Tisdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Fylld portabella, serveras med örtig bönröra GF, V

    Fiskrätt: Hokifilé under grönt spenattäcke, serveras med ljummen tomatsallad GF, LF

    Kötträtt: Gratineras kassler med zucchini, tomat och ädelost, samt ris GF

  • Onsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Sötpotatisbiffar, serveras med ostyoghurt GF

    Fiskrätt: Sejfilé i krämig basilikasås, serveras med kokt potatis GF, LF

    Kötträtt: Kålpudding på vildsvin, serveras med gräddsås och lingonsylt GF, LF

  • Torsdag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Gnocchi med tomatsås och grönsaker

    Fiskrätt: Ugnsbakad kapkummel med purjolöksgremoulata GF, LF

    Kötträtt: Pytt i panna med kyckling och rotfrukter,

    serveras med senapscrème GF, LF

  • Fredag

    V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

    Vegetarisk rätt: Cheddarbakad fänkål, serveras med krämig bulgursallad

    Fiskrätt: Örtig mandeltorsk med grönsakscouscous samt limecrème LF

    Kötträtt: Äppelgratinerad kotlettrad med salvia och dragonsås,

    serveras med potatisgratäng GF

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.