Jobba på Wij Trädgårdar

Wij Trädgårdar är en av landets vackraste parker, fylld av upplevelser och i ständig utveckling. Här varvas odling och mat med konst och hantverk. Varje säsong har vi 15000 besökare till vår park, restaurang, butik och konferensverksamhet. Året runt har vi även säsongsanpassade temadagar och event som t.ex rosdagar, konserter, skördefest, hälsodagar och julmarknad.

Inför sommaren 2019 söker vi nu säsongspersonal. Är du intresserad av att jobba i serviceyrket och tycker du om att göra gästens dag till den bästa dagen – då är du den vi söker! Se mer om varje tjänst nedan.

Säsongspersonal

Restaurang, café, disk och städ.

Vill du uppleva en härlig sommar tillsammans med oss och bli en av våra medarbetare? Nu söker vi nu säsongspersonal till kök, restaurang, café, disk och städ.
Gemensamt för alla dem är att du behöver tycka om att jobba i ett högt tempo då det periodvis är mycket gäster som besöker oss. Att ha arbetat med liknade sysslor är meriterande men inget krav. Det mest viktiga är din känsla för service till gäst och till dina kolleger
Vi kan erbjuda både heltid och deltidsanställning efter överenskommelse. Eftersom Wij Trädgårdar har öppet alla dagar hela sommaren så förekommer helgarbete. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Din ansökan vill vi ha senast 1 april. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan skickar du till: keith.lindstrom@wij.se 
Kontaktperson: Keith Lindström 0730-79 22 10

Säsongspersonal

Guide

En av de mest efterfrågade och uppskattade aktiviteterna på Wij Trädgårdar är den guidade trädgårdsvandringen där besökaren får lära mer om Wij Trädgårdar och de enskilda trädgårdarna. Nu söker vi efter fler guider som kan komplettera vår grupp.

Som guide träffar du flest besökare och spenderar mest tid tillsammans med dem. Därför tror vi att du som person brinner för att dela dina kunskaper och att du älskar att leda en grupp. Underlag och innehåll kan vi bidra med, om du kommer med din personlighet! Eftersom Wij Trädgårdar har öppet alla dagar hela sommaren så förekommer helgarbete. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Din ansökan vill vi ha senast 1 april. Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan skickar du till: malin.hermansson@wij.se 
Kontaktperson: Malin Hermansson 0730-79 22 12