TRÄDGÅRDENS LUNCHBUFFÉ 95 kr

Måndag till fredag kl. 11.00-13.30. I menyn ingår 3 varmrätter varav 1 vegetarisk rätt, eget bakat bröd, sallader, smaksatt vatten samt kaffe med liten kaka.
För dig som är 65 år fyllda erbjuder vi vår lunchbuffé för 85 kr.

Matlåda för avhämtning, 65 kr
Fryst matlåda för avhämtning efter tillgång, 45 kr.

Meny 24-28 februari

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Vegofärslimpa, serveras med gräddsås och lingonsylt GF, LF

    Fiskrätt: Ångkokt sejfilé med citronsås och räkor GF, LF

    Kötträtt: Ugnsstekt kycklingklubba, serveras med ädelostsås och ris GF, MF

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Krämig grönkålssoppa med kokos och örter GF, V

    Fiskrätt: Pocherad torskfilé med citronsmörsås GF

    Kötträtt: Raggmunk med fläsk samt rårörda lingon LF

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Linsgryta med tomat, morot och koriander GF, V

    Fiskrätt: Halstrad kummelfilé med gremoulatacrème GF, LF

    Kötträtt: Chili con carne med ris GF, LF

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Vitkålssoppa med bönor och chili GF, V

    Fiskrätt: Stekt strömming med potatismos och skirat smör  

    Kötträtt: Griljerade revben i ugn, serveras med coleslaw GF, MF

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Krämig pasta med svartkål och morötter GF, V

    Fiskrätt: Inkokt lax, serveras med dillmajonnäs GF, MF

    Kötträtt: Fläskfilégryta med bacon och grönsaker GF, LF

V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

Meny 2-6 mars

  • Måndag

    Vegetarisk rätt: Potatis och purjolökssoppa GF, LF

    Fiskrätt: Stekt uerfilé, serveras med remouladsås GF, LF

    Kötträtt: Kokt köttkorv med senapsstuvad potatis GF, LF

  • Tisdag

    Vegetarisk rätt: Bondomelett med spenat och sparris GF, LF

    Fiskrätt: Torsk i ugn med citron och gräslökssås GF; LF

    Kötträtt: Flygande Jakob med ris och jordnötter GF, LF

  • Onsdag

    Vegetarisk rätt: Ugnsbakad zucchini med tomat, basilika och mozzarella GF

    Fiskrätt: Pocherad flundrafilé med dillsås GF, LF

    Kötträtt: Skånsk kalops, serveras med rödbetor och kokt potatis GF, MF

  • Torsdag

    Vegetarisk rätt: Fransk löksoppa, serveras med ostgratinerat bröd

    Fiskrätt: Fisk och räkcurry, serveras med ris GF, LF

    Kötträtt: Kasslergratäng med potatis och purjolök GF

  • Fredag

    Vegetarisk rätt: Svampfyllda crêpes med kesoröra

    Fiskrätt: Laxpudding med skirat smör och gröna ärtor GF

    Kötträtt: Helstekt rapskotlett, serveras med choronsås och klyftpotatis GF, MF

V = vegan, GF = inget gluten tillsatt, LF = laktosfri, MF = mjölkfri

Med reservation för eventuella ändringar i menyn.