Vi följer utvecklingen och anpassar vår verksamhet på bäst sätt, utifrån omsorg såväl för er besökare som för oss som arbetar på Wij Trädgårdar. Samtidigt känns det viktigt för oss att kunna bibehålla service och stöd till dem som så önskar och behöver.

RESTAURANGEN

Vi bibehåller vår lunchservering tills vidare rekommendationer ges och erbjuder nu tallriksservering från vår lunchbuffé. Sallad och bröd serveras portionsförpackade under lock. Av omsorg av vår personal, som är få och jobbar alla dagar, kortar vi ned restaurangens lunchtider en halvtimme. Vi har nu öppet kl. 11:00-13:00.

Vid sidan av det utökar vi vår möjlighet till försäljning av matlådor, såväl dagens för avhämtning liksom frysta matlådor att ladda upp med i frysen. Vill du inte komma in till oss, bara ring så löser vi det! Ett tips är att du swishar oss hemifrån för att sedan svänger förbi för att hämta upp.

Nu när värmen nalkas ställer vi ut möbler på våra uteserveringar med gott om avstånd mellan dem så ni som suktar efter solen kan njuta utomhus.

TRÄDGÅRDARNA

Våra trädgårdar har inte öppnat fullt ut, planerad säsongsstart 30:e maj ligger för närvarande kvar i vår planering. Till dess är man dock välkommen att strosa runt hos oss, ta en promenad längst med Hälsans stig eller bara vara. Njut av den friska utomhusluften och vårens värme!

LOGI OCH MÖTEN

Vi behåller för närvarande vår möjlighet till boende och möten för dem som så önskar och säkerställer att hygienkraven är bästa tänkbara, att ni har en luftig och säker miljö.

TRÄDGÅRDSUTBILDNINGEN

Den 1-åriga trädgårdsutbildningen på Wij Trädgårdar i samverkan med Bollnäs Folkhögskola bedrivs enligt rekommendationer nu till merparten på distans med dispens för utomhusaktivitet i mindre grupp. Inte helt lätt, men vi skall få det att fungera för våra elever på bästa sätt.

NÖJESEVENEMANG

Nej, tyvärr blir det inga sådana i dessa tider.  Det känns tråkigt, men samtidigt ansvarstagande. Till dess vi vet när kan dra igång igen planerar vi på så att ett härligt innehåll kan presenteras längre fram! Såklart skall trädgårdarna och parken bjuda på utomhusaktivitet, rekreation och fägring även i år.

VECKANS MATSEDEL

Se menyn samt lådor för avhämtning här.

RESTAURANGENS SWISH-NUMMER

123 569 2108