Vi följer utvecklingen och anpassar vår verksamhet på bäst sätt, utifrån omsorg såväl för er besökare som för oss som arbetar på Wij Trädgårdar. Samtidigt känns det angeläget för oss att kunna bibehålla hög service och ett fint erbjudande till er som  önskar så.

Det viktigaste för oss alla är att ni besökare bara kommer till oss när ni är friska och pigga. Detsamma gör vi i personalen. På plats tar vi sedan hand om er på bästa sätt utifrån de restriktioner som finns. Vår erfarenhet hittills är att ni besökare är pålästa och omsorgsfulla. Ni sköter er jättefint och det är er väl förtjänt till en stunds avkoppling och rekreation.

Läs mer i detalj om varje funktion nedan.

RESTAURANGEN

Vi erbjuder fortsatt lunchservering och det i form av bordsservering för att undvika köer.  Här finns extra stationer för handhygien och vi markerar fint för att påminna er om att hålla respektfullt avstånd.  Inne i restaurangen har ytorna delas in i mindre sektioner med en enskild fika-hörna, en liten matsal samt stora matsalen med luftig möblering. Alla menyer går att få med som matlåda för dig som är osäker på att äta i restaurangen.

NÖJESEVENEMANG

Nej, tyvärr blir det inga stora sådana i dessa tider vilket känns tråkigt och ansvarstagande samtidigt. Vi arrangerar dock flera små evenemang, se varje respektive arrangemang i kalendern för mer detaljer.

LOGI OCH MÖTEN

Vi behåller möjligheten till boende och möten för dem som så önskar och säkerställer att hygienkraven är bästa tänkbara samt att ni har en luftig och säker miljö. En fördel med Wij Trädgårdar är att vi är en liten och enskild anläggning från början. Ert sällskap blir ensamma på platsen och kan i lugn och ro genomföra er träff ansvarsfullt.

TRÄDGÅRDSUTBILDNINGEN

Den 1-åriga trädgårdsutbildningen på Wij Trädgårdar i samverkan med Bollnäs Folkhögskola bedrivs enligt rekommendationer nu till merparten på distans med dispens för utomhusaktivitet i mindre grupp. Inte helt lätt, men vi skall få det att fungera för våra elever på bästa sätt.