Bröllop

Låt oss ta hand om er

En oförglömlig upplevelse

Ett bröllop på Wij Trädgårdar är en oförglömlig upplevelse. Med sitt fantastiska läge, den anrika herrgården och den grönskande trädgården skapar den en fantastisk kuliss för er stora dag. Bubblande champagne i trädgården, delikata menyer på ekologiska råvaror och bröllopsfest i salongerna. Avsluta med en romantisk bröllopsnatt i de personligt inredda rummen.

Ert första möte med oss är kostnadsfritt. Vi diskuterar era tankar och vi visar lämpliga platser för ert bröllop. När vi har kommit fram till en lämplig plats för er bröllopsfest, så planerar vi tillsammans. Era visioner och vår kunskap och erfarenhet leder fram till ett bröllopsarrangemang som passar er.

Vigsel

Om ni väljer att viga er på Wij Trädgårdar finns många fina och passande utemiljöer som bl.a. Rosträdgården, Skogens Trädgård, Örtagården och Ekbacken. Inomhus kan vi erbjuda: Valsverket  – mörkt, magiskt och mystiskt. Herrgården – pampigt, vackert och anrikt. Kulturmagasinet – rustikt, enkelt med rymd.  Vi har även Arkivet som ligger vackert på en höjd överblickande Herrgården.

Middag

Även middagen kan serveras i olika lokaler: Trädgårdens Hus, tar upp till 110 gäster i samma matsal, lilla matsalen ca 20 gäster. Växthuset i Örtagården med plats för ca 12 gäster.

Herrgården rymmer upp till 48 gäster i samma matsal och ca 100 gäster totalt samt Kulturmagasinet med enkel möblering, träbänkar och bord har plats för 80 gäster.

Många fina miljöer för er vigsel

På Wij Trädgårdar finns många passande miljöer för vigsel, både inomhus och utomhus om t.e.x. Skogens Trädgård, Rosträdgården, Ekbacken, Örtagården, Valsverket, Herrgården, Kulturmagasinet och Arkivkullen.

Kostnadsfritt första besök!

Tillsammans planerar vi och gör det perfekta upplägget på eran tillställning så att dagen blir precis så rolig, speciell och underbar som ni önskar och drömmer om.

Vi lämnar en tydlig offert till er med era önskemål och priser. Vår kunskap och erfarenhet – Er trygghet!

Bokning och frågor