Image may contain: text

Välkommen på Craftcation, en skön kombination av kreativitet och semester. Den 14-16 februari 2020 är det dags igen. Då samlas vi för att under en helg jobba med egna medtagna projekt, dela med oss av våra kunskaper och laga god mat tillsammans. 

Många av oss hänger med varandra på sociala medier, men visst är det härligt att träffas på riktigt och skapa tillsammans! Du tar med dig material och projekt att jobba med under dagarna, och vi skapar sida vid sida. Vi vet att det blir magiskt, att vi kan inspireras och lära oss av varandra.

Vi bor på härliga Wij trädgårdar i Ockelbo, där har vi tillgång till rum i både herrgården och Trädgårdens hus. Resa till Ockelbo tar cirka 2 timmar från Stockholm och den härliga ateljé är öppen för kreativt skapande under hela helgen. Maten lagar vi tillsammans.

Under Craftcation finns tillfället att dela med sig av sina kunskaper, stora som små, på en så kallad unconference, eller knytkonferens med 20-minuterspass. Det kan vara ett hantverk du vill lära ut, ett ämne du vill föreläsa om eller kanske du är en klippa på hur man sköter sina sociala medier. Säg till när du anmäler dig eller när du är på plats.

Ta chansen att ägna en helg åt dig och dina kreativa projekt, tillsammans med andra likasinnade. Hoppas vi ses!

Här kan du läsa mer om vad vi gjorde när vi sågs i september:

http://www.craftspace.se/blog-post/top-3-from-a-magical-craftcation/

http://pysselbolaget.se/2019/09/20/jag-alskar-craftcation/

Tid
Ateljén öppnar redan kl 13.00 på fredagen den 14 februari. Incheckning i rummen sker under eftermiddagen och vi äter gemensam middag kl 19.

Vi lämnar våra rum innan lunch på söndagen den 16 februari, men har möjlighet att hänga kvar i ateljé fram till klockan 16.

Plats
Wij trädgårdar i Ockelbo, https://www.wij.se
Hit tar du dig enkelt med bil eller tåg. Från Stockholm tar det cirka 2 timmar i bil och parkering finns i nära anslutning till ateljén. Åker ni tåg hjälps vi åt att hämta upp er på tågstationen i Ockelbo. https://www.wij.se/hitta-hit/

Resan ingår inte i priset.

Mat
All mat ingår från fredag kväll till söndag lunch. Vi har självhushåll och delar upp oss i matlag. Du kommer ha ett pass i köket under helgen, en lunch eller en middag. Om du har matallergier eller speciella önskemål skriv det i din anmälan. Vill du ha vin eller öl tar du med det själv.

Pris för Craftcation, 14-16 februari 2020

Ordinarie pris:
Del i dubbelrum: 2 600 kr/person inklusive moms.
Enkelrum: 3 000 kr/person inklusive moms. Begränsat antal.

I priset ingår förutom logi frukost, lunch och middag.
Resan ingår inte.

Övrigt
Sängkläder och handdukar ingår.
Allt material du behöver för helgen tar du själv med dig.

Anmälan
Anmäla dig genom att fylla i anmälningsformuläret https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeBCgIcKEgMOVlRyfEajlfO3uQBsd_TKcI84C7GU1pqVosxig/closedform

och betala in avgiften (se ovan) till Swish 1234542841 eller bankgiro 5246-0854 (Craft Space AB).

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller.

Avbokning och villkor
Din anmälan är bindande. Ångerrätten enligt distansavtalet på 14 dagar från anmälningstillfället gäller. Skicka oss ett e-postmeddelande så betalar vi tillbaka din kursavgift förutom 150 kronor i administrativ avgift.

Om du får förhinder efter att ångerrätten gått ut kan du sälja din plats.

Deltagarna på Craftcation är själva ansvariga för att ha försäkringar för olycksfall och stöld. Craftcation ansvarar inte för deltagarnas medtagna material och värdesaker.

Kontakt
Har du frågor kan du kontakta
Anna, Pysselliv, anna.sjolund84@gmail.com
Malin, Created by Malin, malin@createdbymalin.se
Stina, Craft Space, stina@craftspace.se
Ann-Charlotte, Craft Space, ann-charlotte@craftspace.se

Helgen arrangeras av Craft Space, Created by Malin och Pysselliv.

Dagpaket – utan boende

För dig som bor i krokarna och inte vill sova över på Wij trädgårdar har vi ett erbjudande att hänga med oss i ateljén hela helgen. Från klockan 13 på fredagen 14 februari till söndag 16 februari klockan 16.

Vad ingår?

Ateljéplats, sällskap av ett kreativt gäng, välkomstdrink och middag på fredagen, lunch och middag på lördagen, lunch på söndagen. Vi kommer att ha två testa-på workshops under helgen som du kan delta i om du vill.

Anmäl dig redan idag

Det kostar 1 500 kronor och för att anmäla dig fyll i det här formuläret och betala in avgiften till Swish 1234542841 eller bankgiro 5246-0854 (Craft Space AB).