Cykelpaket för livsnjutaren

Boka på bokning@wij.se eller 0297-76 33 30!

Upplev Ockelbos sköna natur från cykelsadeln, bli inspirerad på Wij trädgårdar och ät högklassig mat i Wij Trädgårdskök.

Wij Trädgårdslogi har sex charmiga rum med utsikt mot Rosträdgården eller Bysjön, dessutom finns ytterligare 34 rum i samarbete med Raggsocka Logi. Alla rum har toalett, dusch och trådlöst internet. Heldagsentré till trädgårdarna ingår.

Cykelleder och banor finns inom några kilometer, bland annat de fina stigarna kring Rönnåsen och leder till Högbo, Jädraås och Kungsberget.

Länkar till cykelleder

Priser
  • Boende med frukost, cykel två dagar och inträde till Wij Trädgårdar från 1550 kr/person
    Kontakta oss på bokning@wij.se eller 0297-55420 så hjälper vi er med ett paket som passar just er.
Möjliga tillval
  • Lunch i Wij Trädgårdskök
  • Picknicklunch
  • Middagserbjudande
  • Extranätter, paketet kompletteras lätt med en eller två dagar.
Cyklar
  • Mountainbike-cyklarna är av märket Giant, för barn från ca 120 cm lång finns även cyklar av märket Salsa, Scott samt Crescent.
  • Fatbikes finns från stl 140 cm lång av märket Marvil samt Surly. Funkar vintertid men är roliga även för sommarcykling och passar förhållandena kring Gästrikland med terrängutväxling och grova däck.

Wij Trädgårdslogi


ENKELRUM
inkl. frukostbricka: 750kr


DUBBELRUM
inkl. frukostbricka: 1400 kr


TREBÄDDSRUM
inkl. frukostbricka: 1800 kr

Wij Trädgårdskök

Grön och skön mat med fina, lokala råvaror

Trädgårdsmästarna på Wij Trädgårdar försörjer trädgårdsköket med ekologiskt odlade grönsaker. Redan på tidiga våren skördar de grönt i form av kryddväxter och skira salladsblad som börjat spira i växthusen. Med sommarvärmen anländer gurkor och tomater för att på sensommaren få sällskap av kål, morötter och många fler grödor. Dessa dagens skörder bereder sedan kockarna med lust och kärlek till dagens menyer.