Barnens Wij Trädgårdar

Välkommen hela familjen!

Barnens Trädgårdsvandring

Här kan vuxna och barn tillsammans få möjlighet att upptäcka kryp, blommor och små varelser som man annars kanske inte skulle lägga märke till. Runt om i hela trädgården finns det små skyltar. Hittar du dem alla så får du hämta en belöning i Stora eller Lilla Entrén. På halva vägen kommer du till Barnens Trädgård ”Den surrande trädgården”.

Barnens Trädgård – Den surrande trädgården 

En surrande upptäcksfärd med slingrande gångar, kojor och information om hur man kan hjälpa bin och humlor och smarta tips om hur man får dem att vilja bo i den egna trädgården. 

Lekplats

Vi har en stor fin lekplats med rutschbana, klätterställning och gungor att släppa loss i.

Grisar, kor och kalvar

I år kommer våra grisar, tre Linderösvin, att bo intill köksträdgården där de hjälper till att gödsla och jordförbättra våra odlingar. Vi har även kor och kalvar som håller till vid Landskapsparken.

Badplats

Vid den Lilla Entrén finns en härlig badplats med strand och brygga. Toalett och möjlighet att byta om finns i närheten.

Picknick

Du är välkommen att äta matsäck överallt på Wij Trädgårdar.

Toaletter och skötbord

Toaletter finns vid Stora entrén, Lilla entrén, vid restaurangen och vid caféet. På entrétoaletterna finns det skötbord.

Inträde

Gratis för barn upp till 16 år

Barngrupper från förskolor

Liksom andra barn under 16 år har barngrupper från förskolor fri entré till Wij Trädgårdar. Anställda på förskolan och även privat dagbarnvårdare har fri entré i tjänst, tillsammans med barnen.

Dela den här sidan