Barnens Wij Trädgårdar

Barnens Trädgård

Här får alla barn, och hugade vuxna, en riktig upptäcktsfärd med slingrande gångar, kojor och lite klurig information om trädgård och växter och djur.

En fantastisk lekplats

Vi har en stor fin lekplats med rutschbana, klätterställning och gungor att släppa loss i. Perfekt för äventyrslystna och leksugna barn med benen fulla i spring!

Badplats för varma dagar

Vid Turbin i Wij-dammen finns en härlig badplats med strand och brygga. Toalett och möjlighet att byta om finns i närheten.

Picknick

Du är välkommen att äta matsäck överallt på Wij Trädgårdar. Intill barnens trädgård finns i år uppklippta solgläntor där man får en egen liten plats att sitta på gräset. Låna gärna en trasmatta att sitta på hos Fröken Frisk i Ekbacken, om ni inte har med filtar.

Toaletter och skötbord

Toaletter finns vid entrén, badplatsen, restaurangen och vid Eldtemplet intill köksträdgården. På entrétoaletten och vid badplatsen finns det skötbord.

Inträde

Gratis för barn upp till 16 år

Barngrupper från förskolor

Liksom andra barn under 16 år har barngrupper från förskolor fri entré till Wij Trädgårdar. Anställda på förskolan och även privat dagbarnvårdare har fri entré i tjänst, tillsammans med barnen. Det är jätteroligt för oss om ni anmäler er i entrén, vi blir alltid lika glada att veta hur  många barn som besöker oss – framtidens trädgårdsarbetare!