Wij Trädgårdshotell

Alla rum har toalett, dusch och trådlöst internet. Ett av rummen är särskilt anpassat för dig som tar dig fram rullande. Hiss går upp till andra våningen där rummen är. På vår parkering finns en elstolpe för laddning av elbilar.

Booking.com

Boende i anslutning till Wij Trädgårdar

Raggsocka Logi

Raggsocka Logi är ett helt nyrustat bed & breakfast med både enkel- och dubbelrum. Alla med egen dusch och WC samt Wifi. Frukostbuffé serveras beroende på säsong endera på Wij Trädgårdskök alternativt i den egna frukostmatsalen.

Ställplatser på Raggsocka Logi

Nybyggd ställplats i direkt anslutning till Wij Trädgårdar och Wij Trädgårdskök med fullständiga rättigheter. Ställplatserna är rymliga med en bredd på 6,9 meter och tar emot upp till 10 meter långa ekipage, underlaget är grus. Tillgång till toalett & dusch ingår i priset, andra faciliteter är bland annat diskmöjlighet & tömning av gråvatten (med egen slang), Wi-Fi finns på ställplatsområdet och ingår i priset.

Bokning av rum & ställplatser Raggsocka Logi

Boende bokas enklast via Wij Trädgårdar på bokning@wij.se alternativt 0297 – 76 33 30. För offert på långtids- / företagsboende eller andra frågor, ring 0297 – 76 33 20 eller skicka ett meddelande på info@raggsockalogi.se