Konferens

Inspireras av vår unika miljö

På Wij Trädgårdar finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med konferensrum och lokaler för både den lilla och stora gruppen med tillgång till en av Sveriges vackraste parker. En inspirerande miljö för möten och en vacker inramning till fest året runt.

Att mötas på Wij Trädgårdar innebär även att du får tillgång till vår unika och vackra miljö. Att kreativiteten ökar i en bra arbetsmiljö är ingen myt. Här är det möjligt att fokusera på det som är viktigt.

För både den lilla & stora gruppen

Vi har konferenslokaler som rymmer upp till 100 personer (biosittning) och grupprum för upp till 12 personer. Trådlöst Internet, whiteboard-tavla, PC-projektor, blädderblock, anteckningsblock, pennor, isvatten och frukt finns som standard. TV-video, diaprojektor, bandspelare och mikrofon/högtalare finns att tillgå på begäran, utan extra kostnad.

Mat med gott samvete

Det är våra egna odlingar i kombination med lokala råvaror som tillagas till färgsprakande anrättningar som tilltalar många sinnen. Maten och fikat vi serverar följer årstidens rytm, där varje årstid erbjuder sina läckerheter. Alla våra odlingar är ekologiska – för din skull.

Charmigt boende

I Trädgårdens Hus finns sex personligt inredda rum med dusch, toalett och trådlöst internet. Utsikten över Rosträdgården och Bysjön ger dig en unik upplevelse. Vid större sällskap ordnar vi fler rum i vår närhet.

Konferensaktiviteter

Wij Trädgårdar har de allra bästa förutsättningar för mängder av aktiviteter för gemenskap, avkoppling och teambuilding året om. Vi anpassar aktiviteterna efter säsong och kommer gärna med förslag och berättar mer i samband med er bokning. Läs mer

Bästa lösningen för just er

Vi diskuterar gärna fram den bästa lösningen. Kontakta oss för mer information om just er konferens, seminarium eller event.

Priserna i informationsbladet  är exklusive moms.