Vi följer utvecklingen och anpassar vår verksamhet på bäst sätt, utifrån omsorg såväl för er besökare som för oss som arbetar på Wij Trädgårdar. Samtidigt känns det angeläget för oss att kunna bibehålla hög service och ett fint erbjudande till er som  önskar så.

Det viktigaste för oss alla är att ni besökare bara kommer till oss när ni är friska och pigga. Detsamma gör vi i personalen. På plats tar vi sedan hand om er på bästa sätt utifrån de restriktioner som finns. Vår erfarenhet är att ni besökare är pålästa och omsorgsfulla samt har god erfarenhet från året som gått. Ni sköter er jättefint och det är er väl förtjänt till en stunds avkoppling och rekreation.

Läs mer i detalj om våra anpassningar i varje funktion nedan.

RESTAURANGEN

Vi erbjuder lunchservering i form av bordsservering för att undvika köer och trängsel. Här finns extra stationer för handhygien och vi markerar fint för att påminna er om att hålla respektfullt avstånd.  Inne i restaurangen har ytorna delas in i mindre sektioner med en enskild fika-hörna, en liten matsal samt stora matsalen med luftig möblering.

All mat går att hämta som matlåda för dig som är osäker på att äta i restaurangen. Välj mellan dagens lagade lunch, eller frysta matlådor.

LOGI & MÖTEN

Vi behåller möjligheten till boende och möten för dem som så önskar och säkerställer att hygienkraven är bästa tänkbara samt att ni har en luftig och säker miljö. En fördel med Wij Trädgårdar är att vi är en liten och enskild anläggning där ert sällskap i lugn och ro kan genomföra er träff ansvarsfullt.

Våra boenderum är få till antalet så du behöver inte uppleva trängsel vid frukosten eller vid in- och utcheckning. Vi har infört extra städrutiner och rummen ventileras samt står lediga längre mellan gästerna. Allt för din trygghet.

BUTIK & ATELJÈ

Vår butik är rymlig och luftig. Nu finns där inte längre några restriktioner i antal besökare, men var lite aktsam innan du går in i lokalen så skall ditt besök gå fint!

NÖJESEVENEMANG

Ja, men nu börjar det ju öppna upp för evenemang, härligt! De planerade konserterna till exempel blir roligare att både arrangera och besöka. Vi öppnar också upp för en härlig Skördefest mot slutet av sommaren.

TRÄDGÅRDSUTBILDNINGEN

Den 1-åriga trädgårdsutbildningen på Wij Trädgårdar i samverkan med Bollnäs Folkhögskola bedrivs till delar på distans samt med trygga utomhusaktivitet.

Vi är en del av branschorganisationen Visita och följer deras tips och råd för att möta de restriktioner och rekommendationer som råder på bästa sätt.