Trädgårds-Ro

Kraft och magi i våra hjärtans trädgård

Wij Trädgårdars populära spa-koncept i samverkan med Karisma Hudvård inspirerar till grön hälsa och ger dig ljus, kraft och lugn.

Höstens datum är ej klara, info kommer inom kort!

Behandlingar

Möjlighet till olika massage- och ansiktsbehandlingar finns för helg-spa, men ingår inte i priset. Se separat  info om priser samt vilka behandlingar som är möjliga att välja. Dessa förbokas.

Aktiviteter

(Aktiviteterna anpassas efter säsong och väder.)

Trädgårdsvandring: Vi vandrar genom Wij Trädgårdar tillsammans med och njuter av dess estetik, lär känna trädgårdens läkande kraft samt om hur det omöjliga blir möjligt.

Örter & Skörd: Med trädgården och örterna som vår bas finner vi styrka och närvaro. Vi vårdar och jordar alla våra sinnen genom sysslor där naturens egna ingredienser ger oss kraft och energi.

Örtskörd och kunskap i örtagården: Trädgårdsmästarna förevisar olika örter, tillsammans skördar vi och gör thé samt skrubb. Deltagarna får göra fotbad och/eller skrubba. Allt skräddarsys efter behov och person.

Grönsaksskörd: Trädgårdsmästarna visar enkel näringslära, bjuder smaker och dofter samt gör en grönsaksjuice, pesto eller något annat gott på plats i landet.

Blomsterskörd: Trädgårdsmästarna gör en presentation om estetiken, därefter självplock till bukett eller blomstermandalas.

Trädgårdsmeditation för alla sinnen: Vi tar oss till en fridfull plats i trädgården. Här tar vi in naturens lugn. Vi andas in dofterna, lyssnar på fåglarna och upplever naturen med alla våra sinnen.

Blomstra i Skönhet: Föreläsning hur vi tar fram det vackraste inom oss. Kerstin Dahlbäck delar med sig av sina bästa skönhetstips som får oss att blomstra i skönhet.